Nieuws

LOADING ZOOM
19/05/2021
Je bent jong en je ambitie kent geen grenzen. Geen nood onze audities voor kids, junior en adult competitie komen er aan / zie menu competitie audities

Ramon's competitedansers behalen nog elk jaar BK titels en dat is uniek in onze streek. Kijk voor details op onze startpagina en ga naar competitie / audities.    Naast onze groepen ondersteunen en ontwikkelen onze top coaches uw talent en helpen u ook bij uw solo en duo dansen.

De dansschool Ramon organiseert voor u een all round auditie . Ddat wil zeggen dat we u als danser uittesten.  Hip-hop, disco & modern.  Voor de kids enkel hip-hop en disco. De choreo's worden u  aangeleerd. Op basis daarvan gaan we u beoordelen.  U wordt o.a. beoordeeld op techniek, snelheid in opnemen, uitstraling en lenigheid.  Achteraf wordt er een evaluatie gemaakt. Aan de hand daarvan adviseren wij u.  De beslissing welke dansstijl u wilt volgen ligt uiteraard bij u.

 De € 10.00 kan contant ter plaatse worden betaald of via overschrijving, wel bewijs meebrengen aub.

Andres Ramon lag aan de basis van het oprichten van de FDSF.  Het enige danswedstrijdcircuit in België dat toegang heeft tot de IDO ( International Dance Organisation )  wedstrijden. De FDSF is zeer succesvol en Ramon's dansers slagen er nog steeds in om BK titels te behalen.  Wat uitzonderlijk in onze streek.  Wilt u ons succes delen schrijf u dan nu voor de auditie.   Het is een ultieme test voor uzelf. Onze top leerkrachten zijn er alvast klaar voor. 
share: