Nieuws

31/03/2020

bekijk onze dansfilmpjes op deze website of op onze Facebook pagina

We laten jullie niet in de steek tijdens deze dagen va nisolatie. We zorgen regelmatig voor nieuwe filmpjes  Bekijk nu onze filmpjes zowel free style als paardansen.  Je kunt ze vinden op deze website. Je kunt via de website de link maken naar onze Facebook pagina.  Geniet ervan. 

14/01/2020

recente info over de aflassingen van de lessen, slotshows, dansavonden en slotbal
Beste dansers,
 
De maatregelen van de regering betreffende het Coronavirus zijn duidelijk.

Dit houdt in dat de dansschool Ramon met spijt in het hart eventjes jullie hobby "on hold" moet zetten. Vanaf zaterdag 14 maart tot minstens 19 april staken wij al onze activiteiten.
 
Dit wil zeggen de lessen, de competitie trainingen, mijn demo team trainingen, dansavonden, slot bal op 4 april en onze voorstellingen op 28 & 29 maart.
 
De maatregelen zullen wellicht verlengd worden tot in mei.  We houden u van zodra er duidelijkheid is op de hoogte hou het danseizoen verdeer zal verlopen. 

We hebben ook het voornemen om de voorstellingen uit stellen naar 21 & 22 novbember. Data gaan dat uiteraard nog bevestigen.  Gekochte tickets blijven geldig.

Volg de richtlijnen omtrent hygiene. Meer kunnen we met zijn allen niet doen. Voor de studenten geniet van de verlengde Paasvakantie. 
 
Met lichtje optimistische groetjes Andres &Jacqueline Ramon & hun ganse team.

 

LOADING ZOOM
09/10/2019

We zoeken ouders/cursisten die mooie filmpjes gemaakt hebben van onze lessen voor op onze website.

Op onze website zouden we naast sfeerbeelden en uitlegfoto's ook graag filmpjes zetten die de sfeer en de gezelligheid van onze lessen uitstralen. We zouden daarom graag een beroep doen op julli natuurtalenten als videomaker..

Via onderstaande link kan u lezen hoe u ons kan helpen.

Filmpjes uploaden