Nieuws

LOADING ZOOM
16/11/2023

Ons programma voor januari staat nu online.

U kunt via deze rechtreekse link ons volledig programma voor dansen met partner voor januari vinden. U kunt ook gewoon naar onze pagina " dansen met partner gaan "

We starten met een gratis kennismaking op zaterdag 13 januari om 20.30u.

Kunt u daar niet op aanwezig zijn dan kunt u steeds nog een proefles volgen bij aanvang van de cursus.

Wel inschrijven aub.

 

LOADING ZOOM
15/11/2023

Salsa dansen met een latino koppel. Na het grote succes 27 nov ma terug een gratis proefles op ma 4 dec om 20.15u met Latino lesgevers Willian & Sathia

Maandag 27 november was er zeer grote belangstelling voor de gratis proefles salsa en bachata. De dansers kwamen, zagen en bleven !!! Vandaar een tweede gratis proefles op maandag 4 decmeber om 20.15.  Inschrijven kan via deze rechtsttreekse link of ga direct naar dansen met partner :

https://www.dansschoolramon.be/danslessen/dansen-met-partner/salsa-solo-en-per-koppel.html 

Willian is een excellente danser en een zeer goede opgeleide dansleraar uit El Salvador.  Danzij onze dochters hebben we een goede band met de Latijns Amerikaanse wereld.  Zjn onderhoudende manier van les geven en zijn talent  brengen de dansers zo in vervoering bij de opzwepende salsa muziek .  Doen !!!

Cursus vanaf maandag 15 januari om 19.15u.

 

 

LOADING ZOOM
19/10/2023

Ramon reeds decennia King of Swing! Steeds vernieuwing en afwisseling. Toegankelijke 4count voor iedereen . Andres & Jacqueline en hun jonge dynamische assistentes kijken naar je komst uit.

Voor de liefhebbers zonder danservaring is er een cursus swing van maandag 15 januari om 20.15u.  Ook 2 cursussen voor dansers met ervaring nlm op vanaf maandag 15 januari om 21.15u en vanaf vrijdag 12 jan om 20.15u. Andres & Jacqueline en hun jonge assistentes werken permanent nieuwe programma's uit. Dat laat onze swing dansers toe om jaren swing les te volgen en toch steeds nieuwe programma's te zien.  Deze figuren zijn uitgewerkt op het internationale basis patroon van de 4 count swing.  Kom het zeker eens uittesten bij Ramon, je bent zo gewonnen door de charmante aanpak en het vlotte aan te leren programma. 

Hieronder de rechtsreekse link :

https://www.dansschoolramon.be/danslessen/dansen-met-partner/actuele-dansen-met-zijn-tweetjes-voor-beg-reeks-1---les-1-tm-14.html 

 

 

LOADING ZOOM
17/10/2023

Je wil leren dansen met een partner maar hebt wel wat info nodig. Schrijf je nu in voor de gratis kennismaking op zaterdag 13 januari om 20.30u

- Op deze  avond stellen we ons programma voor dansen met partner voor.  Ook ideeal voor singles om een parnter te ontmoeten. 

- dansinitiatie actuele dansen, o.a. swing, salsa, wals, tango, quick-step, enz. / swing / salsa bachata

Schrijf hier in via deze rechtstreeks link of ga naar onze pagina dansen met partner :

https://www.dansschoolramon.be/danslessen/dansen-met-partner/vrijblijvende-gratis-kennismaking-voor-alle-dansen-met-partner-met-demos-paren---singles.html

 

LOADING ZOOM
21/09/2021

Uw gezondheid eerst. We kunnen de zaal 10 x per uur van verse lucht voorzien ! ! !

Wij denken uiteraard in de gegeven omstandigheden extra aan uw gezondheid.  Wij beschikken over een uitstekende luchtverversings installatie met een debiet die 10 x per uur de volledige zaal kan verversen.  Twee grote schuiframen en 20 ramen die we kunnen openen.