Nieuws ivm de danslessen van Dansschool Ramon

27/10/2020

Maatregelen van de overheid van 27 okt gaan woe 28 okt om 24.00 in

Beste dansers en ouders, vanaf woe 28 okt om 24.00u  gaan de nieuwe maatregelen van start.

Voor ons houdt dit in dat alle cursussen voor volwassenen en kinderen boven de 12 jaar voor 3 weken niet kunnen doorgaan.  U bent uw lessen niet kwijt we schuiven deze gewoon door.  We houden u uiteraard verder op de hoogte.  We overwegen om de lessen individueel dansen in real time, dus op de uren dat u normaal les hebt online te geven. 

LOADING ZOOM
01/10/2020

fit-dance na zumba de nieuwe hype

Fit-dance is de hype in de fitness wereld.  Het is een Dance Workout met moves uit verschillende dansstijlen zoals modern, disco, hip-hop.  

24/09/2020

Inschrijven op voorhand is noodzakelijk gezien de Corona maatregelen en de beperking in het aantal inschrijvingen. Alvast bedankt daarvoor !

Inschrijven voor een cursus of  voorhand is noodzakelijk gezien de Corona maatregelen en de beperking in het aantal inschrijvingen. Alvast bedankt daarvoor !

23/09/2020

DANSAVONDEN EVEN ON HOLD

Dansavonden voor dansen met partner gaan we gezien de omstandigheden even on hold zetten volg wel regelmatig deze site zodat u de updates niet mist.

LOADING ZOOM
22/09/2020

KLIK HIER VOOR REGELGEVING DANSCURSUSSEN (DSV) wij organiseren al onze danslessen zowel individueel als per paar Coronavrij
Beste dansers,
 
Hierna de regelgeving van Danssport Vlaanderen.  U ziet dat wij de danslessen volledig Coronaveilig kunnen organiseren :
 

Toegestaan vanaf 29 juli:

In Vlaanderen:

 in georganiseerd verband (dus bv. georganiseerd door een dansclub/-school of lesgever aangesloten bij een dansfederatie ):

Zowel binnen als buiten dansen kan. Gezien het risico op besmetting buiten echter kleiner is, roepen we op om zo veel mogelijk buiten te dansen.

De groep bestaat uit maximaal 50 personen, waaronder minstens 1 lesgever/meerderjarige toezichter. De social distanceregels moeten binnen zulke bubbel van maximaal 50 personen niet meer gevolgd worden tijdens het dansen.

We roepen echter op, gezien de toename in het aantal besmettingen, om de groepen kleiner te maken dan 50 personen en wél zo veel mogelijk de afstand te bewaren. Bij koppeldans/partnering kiest men bij voorkeur 1 vaste danspartner.

De hygiënemaatregelen moeten te allen tijde gevolgd worden. Ten minste voor en na de les worden handen en gebruikte sportmaterialen grondig gewassen;

DSVKleedkamers en douches worden regelmatig gereinigd.

De club registreert per activiteit de contactgegevens van minstens 1 persoon per huishouden. Die gegevens worden 14 dagen (in provincie Antwerpen: 4 weken) bewaard in het teken van contacttracing.

We raden (voor iedereen ouder dan 12) aan om mondmaskers te dragen in de dansschool, met uitzondering van wanneer men op de dansvloer staat (dus bv. wel bij aankomst/vertrek). In openbare gebouwen (bv. gemeentelijke sporthallen) zijn ze verplicht.

 
Een update na de recente maatregelen van de regering betreffende het Coronavirus.
Cursussen ook paardansen mogen worden gegeven aan max 50 personen.  Mondmasker is niet verplicht maar aangeraden. 
 
Onze voorstellingen worden verplaats naar 28 & 29 november 2020.  Voorstellingen,  uurrooster, locatie en generale repetities blijven behouden.  Bestelde kaarten blijven geldig. Enkel de zondagavond voorstelling gaan we annuleren.  Kaarten kunnen worden omgeboekt naar een van 3 andere voorstellingen.
 
Hou u gezond ! ! !
 
Met optimistische groetjes Andres & Jacqueline Ramon & hun ganse team
21/09/2020

bekijk onze dansfilmpjes op deze website of op onze Facebook pagina

We laten jullie niet in de steek tijdens deze dagen van isolatie. We zorgen regelmatig voor nieuwe filmpjes  Bekijk nu onze filmpjes zowel free style als paardansen.  Je kunt ze vinden op deze website. Je kunt via de website de link maken naar onze Facebook pagina.  Geniet ervan.