Uw filmpje op onze website

Indien u een leuk filmpje heeft waar uzelfd of uw kind op staat en een mooie representatie weergeeft van de sfeer van onze lessen of andere activiteiten, kan u dit altijd op youtube posten en ons de link doorsturen.
 Hoe doe je dit?


1.
Surf naar http://www.youtube.com


2.
Klik bovenaan rechts op het video icoontje met een plus op

3.Indien u ingelogd bent bij gmail of uw google account kan u beginnen uploaden (indien niet, dan gaat u moeten een gmail account aanmaken)
Als dit chinees is voor u gelieve iemand te zoeken die Chinees spreekt (m.a.w. iemand die beetje overweg kan met computers)
 

4.Na uploaden kan u op publiceren klikken, wat wil zeggen dat het online komt in youtube en gedeeld kan worden op onze website en/of facebookpagina. Vergeet niet een mooie omschrijving bij te zetten... naam van de cursus en Dansschool Ramon.
 

5.Bekijk het filmpje en stuur ons de url (het adres van de pagina) bvb https://www.youtube.com/watch?v=S_ywiPw8G1o door
Belangrijk is dat we de code krijgen (hier: S_ywiPw8G1o).. als wat achter 'v=' staat en voor de volgende '&', als er 1 staat.

6.Vul het formulier in op deze pagina en stuur het door.

7.OPGEPAST: Liefst liggende/horizontale filmpje opdat ze het volledig scherm kunnen vullen

Voorbeeldje zie hieronder


 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:
: *
: *
: *
: *
Verificatie:
20 min 3  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)
';